Не можете да копирате съдържанието на тази страница / GM-FANS 2019

Mercedes-Benz S-Class с впечатляващо постижение

Mercedes-Benz S-Class с впечатляващо постижение

Компанията Mercedes-Benz активно тества новата S-Class, но все още произвежда сегашната генерация на флагмана си. От концерна Daimler се похвалиха, че са произведени 500 000 бройки от седана (серия W222). Юбилейната машина слезе от конвейера на завода в в Зинделфинген.

Един от топ-мениджърите на предприятието Михаел Бауер заяви, че компанията му се гордее не само с високото качество на произвежданите автомобили, но и с това, че работещите в завода влагат в тях „сърце и душа“. Той разкри още, че всяка трета бройка от модела заминава за Китай, който се е превърнал в основия пазар на Mercedes-Benz S-Class.

Самият завод в Зинделфинген е сред най-технологичните в света (в него не се използват хартиени документи, а таблети) и това ще му гарантира светло бъдеще. Предстои в предприятието, в което работят около 25 000 човека, да започне производството на електромобилите на Mercedes-Benz от семейството EQ. 

Що се касае до актуалната S-Cass, тя се появи още през 2013 г., а ще бъде пенсионирана през 2020 г., когато Mercedes ще представи новото поколение на седана. От предишната генерация (W221) бяха продадени 511 000 бройки, което означава, че сегашната (W222) има отлични шансове за подобряване на това постижение.

Източник: https://automedia.investor.bg

Eray

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Read also x